De 5 bestel stappen

Stap 1: Kennismaking

 

De eerste kennismaking met u als klant zal waarschijnlijk zijn wanneer u een offerte aanvraag bij ons indient of vragen heeft over een product of concept. We hechten bij Kidsbekers veel waarde aan goede contacten met onze klanten en investeren daarom graag in een persoonlijke kennismaking. In een kort gesprek vertellen we u graag over onze unieke werkwijze. Daarnaast geven we u de nodige productinformatie en tonen we samples van eerdere producties. Deze eerste kennismaking is geen must maar het aanbod van onze zijde staat, uiteraard geheel vrijblijvend!

Stap 2: Design

 

 

Na de kennismaking is de volgende  stap in het order proces, het aanleveren van het ontwerp van het gewenste product. Indien u geen ontwerp heeft maar wel een leuk idee, dan helpen onze designers u graag mee om het artikel op papier vast vorm te geven. Een mooi eindproduct start met een goed design!

Stap 3: Productie

 

 

Nadat het design door u is goedgekeurd start de productie van een uniek sample. Aan de hand van dit sample controleert u de kwaliteit en uitvoering en geeft u vervolgens toestemming om de massaproductie te starten of geeft u de gewenste aanpassingen aan.

De productie vindt in de meeste gevallen in de EU plaats. Onze mensen ter plekke houden toezicht op de productie en controleren het eindresultaat voordat de goederen verpakt worden.

Stap 4: Controle

 

Voor een groot aantal van onze artikelen is een meer uitgebreide controle nodig. Na de productie transporteren we steekproefsgewijs een aantal  items naar een onafhankelijk testinstituut. Daar testen ze de artikelen op veiligheid en geven bij een goed resultaat een kwaliteitsrapport af welke u ook altijd van ons ontvangt.

Wanneer de items dan bij ons worden geleverd doen we hier in Nederland een laatste controle om te kijken of de goederen bij het transport niet beschadigd zijn.

Stap 5: Levering

 

 

Na deze laatste controle leveren we de goederen af op de door u gewenste dag en locatie.