Meer beleving in de Horeca!

De leukste producten voor uw jonge gasten

Kids & Horeca

Maak uw Horeca Kids Proof!

Maak een bezoek aan uw FEC, hotel of restaurant nog leuker!

Kidsboxen, Kidsbekers, Rietjes, Placemats, Kleurpotloden, Spelletjes en meer...

Wanneer een gezin gaat uiteten hebben de kinderen steeds meer invloed bij de beslissing waar ze gaan eten. Het is voor restaurants dus steeds belangrijker om ook de jonge gasten te vermaken en de beleving in het restaurant te vergroten. Wanneer de kinderen, bijvoorbeeld tijdens het wachten op het eten, zich vermaken met leuke puzzels, spelletjes of kleurplaten, kunnen de ouders ook meer ontspannen van het eten genieten.

Daarnaast kunt u met een spaarsysteem of een win-actie herhalingsbezoeken aan uw restaurant stimuleren. Kids & Horeca levert een serie producten uit voorraad, in diverse leuke thema's, welke kinderen zeker aanspreken. Wilt u een eigen lijn producten dan is dit ook mogelijk en indien gewenst, verzorgen onze tekenaars het unieke design voor uw Horecabedrijf.

Neem vandaag nog, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie, een eerste bestelling of een vrijblijvende offerte.

Een greep uit onze producten

KIDSCUPS

De voordeligste herbruikbare kidsbekers van Nederland. Geen gemors meer aan tafel want de bekers worden met deksel en rietje geleverd!

KIDSBOXEN

De voordeligste kidsboxen van Nederland. Verpak uw kindermenu in deze kidsbox en voeg een kadootje toe. Een gegarandeerd succes voor fastfood restaurants en cafetaria's

IJSBEKERS

Dit vinden kinderen echt leuk, een ijsje in een 3D ijsbeker. Gevuld met schepijs, softijs of uw eigen creatie! Een winstpakker voor iedereen die ijs verkoopt.

KLEURPOTLODEN

Tijdens het wachten op het eten, kleuren de kinderen op een placemat of een kleurplaat. We leveren blanco doosjes kleurpotloden of doosjes in uw design.

PLACEMATS

We ontwerpen en drukken voordelig uw placemats. Op de placemat staat het kindermenu of spelletjes en een kleurplaat. Helemaal naar uw wens!

KLEURPLATEN

Het kleuren van een kleurplaat is voor kinderen een leuk tijdsverdrijf. We ontwerpen een kleurplaat helemaal naar wens of u kiest uit de vele standaard kleurplaten.

RIETJES

Herbruikbare rietjes met een character, die ook nog mee naar huis mag? Deze rietjes maken van een drankje een echte traktatie!

SPAARSYSTEMEN

Wanneer kinderen zich vermaken in uw Horeca dan willen ze vast nog eens terug komen. We bieden verschillende spaarsystemen die voor meer herhaalbezoeken zorgen!

Concepten

SPAARCONCEPT

Een spaarsysteem zorgt ervoor dat uw jonge gasten niet kunnen wachten om u weer te bezoeken. Ze sparen namelijk voor leuke kado's! Er zijn diverse spaarsytemen welke we geheel op maat kunnen leveren.

RAD VAN FORTUIN

Een rad van fortuin zorgt voor extra beleving. Kinderen vinden het spannend maar vooral ook leuk om aan het rad te draaien. Wanneer kinderen de hoofdprijs niet winnen is deze natuurlijk altijd ook gewoon te koop, dus extra omzet in merchandise!

KIDS CLUB

Heeft u een grote groep gasten die uw bedrijf zeer regelmatig bezoeken? Start dan een kidsclub! Kinderen sparen voor leuke kado's, maar kunnen ook deelnemen aan speciale kidsclub activiteiten. Zo creëert u fans van uw onderneming.

CHARACTER CONCEPT

Met een uniek voor u ontworpen character, doet u aan branding voor kinderen. Het character is de 'gastheer' van het bedrijf voor kinderen. Een character zorgt voor een positievere merkbeleving. Zo willen kinderen bijvoorbeeld niet naar Landal, maar naar Bollo de Beer.

Bent u op zoek naar meer informatie over onze producten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefoon.

Tevreden klanten!

Onze beste ambassadeurs zijn de tevreden klanten die bewust kozen voor onze unieke werkwijze, goed advies en premium kwaliteit producten tegen scherpe prijzen. Hieronder een aantal voorbeelden van tevreden klanten die u voor gingen.