Meer beleving in de Horeca!

De leukste producten voor uw jonge gasten

Kids & Horeca

Extra plezier voor de kleintjes!

Maak een bezoek aan uw FEC, hotel of restaurant nog leuker!

Kidsboxen, Kidsbekers, Rietjes, Placemats, Kleurpotloden, Spelletjes en meer...

Beleving, beleving, beleving, het wordt steeds belangrijker in de vrijetijd industrie en dus ook in de Horeca! Wanneer een gezin gaat uiteten, hebben de kinderen steeds meer invloed bij de keuze van het restaurant. Ze mogen vaker meebeslissen. Ook bij het kiezen van een vakantie of overnachting in een hotel is er steeds meer inspraak van kinderen. Mede hierdoor besteden steeds meer Horecabedrijven extra aandacht aan de jonge gasten. Door de beleving te vergroten, vergroot u de aantrekkingskracht van uw bedrijf.

Kids & Horeca is gespecialiseerd in alles rondom die beleving. We zorgen voor artwork dat past binnen uw branding en leveren merchandise en tafelaankleding om het plaatje compleet te krijgen. Daarnaast leveren we kant en klare spaarsystemen die herhaalbezoek stimuleren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of een interessante offerte.

Een greep uit onze producten

DOE-BOEKJE MET MENU

Een doe-boekje met leuke puzzels en eventueel het kindermenu. Hier zijn ze wel even zoet mee!

KIDSBOXEN

De voordeligste kidsboxen van Nederland. Verpak uw kindermenu in deze kidsbox en voeg een kadootje toe.

IJSBEKERS

Inmiddels een echte klassieker, een ijsje in een 3D ijsbeker. Gevuld met schepijs, softijs of uw eigen creatie!

KLEURPOTLODEN

Tijdens het wachten op het eten, kleuren de kinderen op een placemat of een kleurplaat. Natuurlijk mogen de kleurtjes mee naar huis!

PLACEMATS

We ontwerpen en drukken voordelig uw placemats. Op de placemat staat het kindermenu of spelletjes en een kleurplaat.

KLEURPLATEN

Wachten op eten is saai, maar niet met een leuke kleurplaat!. We ontwerpen een kleurplaat helemaal naar wens of u kiest een kleurplaat uit voorraad.

LUXE RIETJES

Herbruikbare rietjes met een character, die ook nog mee naar huis mag? Deze rietjes maken van een drankje een echte traktatie!

SPAARSYSTEMEN

Wanneer kinderen zich vermaken in uw Horeca dan willen ze vast nog eens terug komen. We bieden verschillende spaarsystemen die voor meer herhaalbezoeken zorgen!

Concepten

SPAARCONCEPT

Een spaarsysteem zorgt ervoor dat uw jonge gasten niet kunnen wachten om u weer te bezoeken. Ze sparen namelijk voor leuke kado's! Er zijn diverse spaarsytemen, die we geheel op maat leveren.

RAD VAN FORTUIN

Een rad van fortuin zorgt voor extra beleving. Kinderen maar ook oudere gasten, vinden het leuk en spannend om een draai aan het rad te geven. Niet gewonnen? Dan is het item natuurlijk ook gewoon te koop!

KIDS CLUB

Met een heuse kidsclub creërt u fans van uw onderneming! Kinderen sparen voor leuke kado's, maar kunnen ook deelnemen aan speciale kidsclub activiteiten. Zo bouwt u een leuke band op met uw jonge gasten en zorgt u voor extra beleving!

CHARACTER CONCEPT

Meer beleving groots aanpakken? Dat doet u met een eigen characterconcept. De hele beleving draait dan om een, speciaal voor u ontworpen, character. Zoiets als Koos Konijn en Bollo de Beer maar dan nog leuker!

Bent u op zoek naar meer informatie over onze producten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefoon.

Tevreden klanten!

Onze beste ambassadeurs zijn de tevreden klanten die bewust kozen voor onze unieke werkwijze. Goed advies, creativiteit en premium producten tegen scherpe prijzen. Hieronder een aantal voorbeelden van onze tevreden klanten.